KÜPSISTE SEADED
1. MIS ON KÜPSISED?

Küpsised on väikesed tekstifailid, mis salvestatakse teie seadmesse, kui külastate meie veebisaiti. Need aitavad meil parandada teie kasutajakogemust. Neid kasutatakse tavaliselt teie identiteedi ja eelistuste meeldejätmiseks ühe külastuse (seansiküpsised) või korduvate külastuste (püsiküpsised) puhul.

 

Seansiküpsised on ajutised küpsised, mida kasutatakse teie külastuse ajal ja mis aeguvad brauseri sulgemisel. Püsiküpsiseid kasutatakse selleks, et mäletada teie eelistusi meie veebisaidil ja jääda teie töölauale või nutiseadmesse ka pärast brauseri sulgemist või arvuti taaskäivitamist. Need tagavad, et meie veebisaidi külastajatel ja teenuste kasutajatel oleks ootuspärane ja meeldiv kasutajakogemus.

 

Küpsiseid võivad olla veebisaidi enda (“esimese osapoole küpsised”) või kolmandate osapoolte, näiteks sisuteenuse või veebisaidi reklaami- või analüüsiteenuste pakkujate poolt seatud (“kolmanda osapoole küpsised”). Kolmandad osapooled tunnevad teid ära, kui külastate meie veebisaiti või muid veebisaite.

2. MEIE KASUTATAVATE KÜPSISTE LIIGID

Meie veebisait kasutab Google Analytics GA4. Google Analytics on veebianalüütika teenus, mida pakub kolmanda osapoole ettevõte Google LLC. See teenus kasutab küpsiseid, et koguda teavet selle kohta, kuidas veebisaiti kasutatakse. Küpsistega seotud andmed, mis on seotud teie veebisaidi külastusega, saadetakse teie brauseri kaudu Google’i serveritesse.

 

See veebisait võib kasutada teiste veebisaitide sisu (nt Google Maps); Kui te seda kasutate, võidakse teid suunata teistele veebisaitidele, mis kasutavad nende küpsiseid. Meil ei ole kontrolli küpsiste paigutamise üle teiste veebisaitide poolt, isegi kui teid suunatakse neile sellelt veebisaidilt.

3. KÜPSISTE KASUTAMISE ÕIGUSLIK ALUS

Vajalike küpsiste õiguslik alus on vastutava töötleja õiguslik huvi (isikuandmete kaitse üldmääruse art 6 lg 1 punkt f).

 

Nõusolekut nõudvate küpsiste kasutamise õiguslikuks aluseks on kasutaja nõusolek (isikuandmete kaitse üldmääruse art 6 lg 1 punkt f).

4. KUIDAS KÜPSISEID HALLATA

Kõik brauserid (Internet Explorer, Microsoft Edge jne) pakuvad küpsiste haldamise ja kustutamise võimalust. Üksikasjalikumad juhised sõltuvad aga brauserist, mida kasutaja kasutab.

 

Kui kasutatakse mitut brauserit, tuleb seadeid muuta kõigis brauserites. Teavet selle kohta, kuidas muuta brauseri seadeid või kuidas küpsiseid kustutada, leiate aadressilt www.aboutcookies.org.

 

Kui kasutaja soovib, et Google Analytics lõpetaks tema sirvimisandmete kasutamise kõigil veebisaitidel, leiab kasutaja sätete kohta teavet, külastades https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Vajalikud (funktsionaalsed) küpsised paigaldatakse automaatselt ja need ei vaja kasutaja nõusolekut. Kasutajat teavitatakse vajalike küpsiste kasutamisest.

 

Kui mõjukad õigusaktid ei luba teisiti, aktiveeritakse kõik muud (analüütilised, turunduslikud, kui neid kasutatakse) küpsised veebisaidil alles pärast seda, kui kasutaja on nende kasutamisega nõustunud, st alles pärast seda, kui kasutaja valib oma valiku automaatselt Veebilehele avanevas aknas, kus antakse teavet küpsiste kasutamise kohta.

 

Vastutav töötleja küsib iga küpsiseliigi kohta eraldi nõusolekut, mille kasutaja peab andma, märkides soovitud küpsised ja vajutades “Nõustu valitud küpsistega”. Pärast nupu “Nõustu kõigi küpsistega” vajutamist loetakse, et kasutaja nõustub kõigi loetletud küpsiste paigaldamise ja kasutamisega.

 

Kui kasutaja ei nõustu statistiliste ja turundusküpsiste kogumise ja haldamisega, vaid vajutab “Nõustu kõigi küpsistega”, ei kasutata küpsiseid, välja arvatud vajalikud (funktsionaalsed) küpsised, mida kasutatakse veebisaidi funktsionaalsuse tagamiseks.

 

Kasutaja saab oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma brauseri seadeid ja kustutades installitud küpsised.

 

Kui kasutaja ei vali küpsiseid, siis küpsiseid ei paigaldata (välja arvatud vajalikud küpsised). Sellegipoolest esitatakse teatis küpsiste kasutamise kohta iga kord, kui kasutaja veebisaiti külastab.    

4. InfOPÄRINGUD

Kui teil on küpsiste poliitika kohta küsimusi või muresid, võtke meiega ühendust aadressil:

 

Koduleht: www.zeroterrain.com

E-post: info@zeroterrain.com

Pealkiri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

 

Integer efficitur condimentum ipsum, id porta lacus vestibulum et. Aenean quam nisi, consectetur ut feugiat non, dignissim fringilla velit. Etiam vitae dictum dolor. Nullam interdum, neque vehicula accumsan fringilla, orci libero fringilla sem, vel eleifend sapien tortor vel nisi. Ut ornare nibh at gravida vestibulum. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Praesent porttitor risus sit amet nisi molestie molestie. Sed lobortis, risus eget elementum mattis, orci neque congue libero, at egestas est purus in massa. Donec at mi condimentum, mollis dolor ut, pellentesque urna. Suspendisse potenti.